| Regulamin | Gwarancja | Serwis | Kontakt |

Polityka prywatności

Polityka prywatności

OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH 

Administratorem danych osobowych Klientów w rozumieniu Ustawy o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. 2002 nr 101 poz. 926) jest Firma Handlowo Usługowa MegaKuchnia Kamil Boczek, ul. Górczewska 27/35, 01-139 Warszawa, NIP: 727-275-21-20
- Powierzone dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji zamówienia. 
- Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych. 
- Klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - w zakładce "Moje Konto". Klient po zarejestrowaniu ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa. 
- Składając zamówienie Klient wyraża zgodę na przetwarzanie Swoich danych osobowych zgodnie z art. 23 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 r. poz 883) 

POLITYKA COOKIES 

- Sprzedawca ma prawo przechowywać w komputerze Klienta pliki cookie inne, niż niezbędne do prawidłowego korzystania z Aplikacji jedynie w celu poprawienia jakości korzystania z Aplikacji oraz w celach statystycznych. Owe pliki cookie nie powodują zmian konfiguracyjnych w komputerze Klienta i w zainstalowanym na nim oprogramowaniu. 
- Sprzedawca zaprzestanie przechowywania na komputerze Klienta plików cookie innych, niż niezbędnych do prawidłowego korzystania z Aplikacji w przypadku, gdy Klient wyłączy możliwość ich instalowania przez przeglądarkę internetową. Szczegółowych informacji na ten temat udzielają administratorzy przeglądarek internetowych.